Dieter Winnock

Jouw garantie voor kristalklare ramen en deuren !

Contacteer ons nu!

Glazenwasser voor bedrijven en particulieren, dat is Window in Veurne

Is ramen wassen niet uw favoriete bezigheid? Of zoekt u iemand om de vensters van uw kantoorgebouw op regelmatige basis te poetsen? Schakel dan de hulp in van de professionele glazenwasser uit Veurne: Window. Zowel particulieren als professionelen kunnen altijd rekenen op onze diensten.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring als ruitenwasser kennen wij de kneepjes van het vak en beschikken we ook over alle benodigdheden om uw ramen te wassen zonder strepen. Bovendien bieden wij de keuze tussen ramen wassen op de klassieke manier of met osmosewater, en is het voor ons geen enkel probleem om ramen op grotere hoogte te poetsen.

Niet enkel ramen

U kan ruitenwasser Window ook contacteren voor het poetsen van veranda’s en pergola’s. Daarnaast kunnen wij eveneens langskomen om uw zonnepanelen te poetsen.

Wilt u graag meer weten over onze bovenstaande activiteiten, blader dan zeker eens door deze website. U kan ons natuurlijk ook altijd contacteren voor verdere informatie over onze diensten als glazenwasser!

Window

Referenties

U wilt ongetwijfeld graag weleens met uw eigen ogen zien hoe wij te werk gaan. Daarom hebben wij een aantal foto’s van onze eerdere projecten op een rijtje gezet. Blader er eens rustig door zodat u een goed idee van ons krijgt.

+ Meer info

Maak een afspraak

Op onze website hebben wij u al laten kennismaken met onze talrijke diensten. Voor de schoonmaak in de regio Veurne van uw vensters staan wij steeds paraat. Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie of indien u nog vragen heeft.

Window

+ Meer info

Window

Onbereikbare plaatsen ?

Voor ruitenwasser Window komt veiligheid op de eerste plaats.

+ Meer info
Top