Dieter Winnock

Jouw garantie voor kristalklare ramen en deuren !

Contacteer ons nu!

Het schoonmaken van uw veranda is onze specialiteit

Window - Veranda’s & PergolasUw veranda brengt extra licht en sfeer binnen in uw woning, en laat u genieten van een mooi uitzicht op uw tuin. Onze glazenwasser komt de ruiten van uw veranda wassen op een veilige en efficiënte manier, zodat u weer met plezier kunt genieten van het mooie uitzicht op uw tuin. Uiteraard bepaalt u zelf hoe vaak u het glaswerk van uw veranda wilt laten reinigen. Het schoonmaken van uw veranda regio Veurne is namelijk één van onze specialiteiten.

Pergola of veranda

Met een pergola kunt u buiten genieten van elk seizoen. Na een tijdje worden de ruiten van uw pergola onvermijdelijk vuil en dof, en het is vaak een hele onderneming om de ruiten zelf te poetsen.

De ramen kunt u niet altijd zelf gemakkelijk bereiken, het is vaak balanceren op een ladder met het risico op ongelukken of schade aan de glaspartijen van uw kostbare overkapping. Doe voor het onderhoud van uw pergola en/of veranda in de regio Veurne dan ook een beroep op Window.

Contacteer ons

Wij komen de ramen grondig wassen op een veilige en efficiënte manier. Doe daarom een beroep op onze diensten en neem vandaag nog contact met ons op voor het laten schoonmaken van uw veranda en/of pergola.

Top